vorog-posiliv-teror-mirnogo-naselennya-kharkivschini-sche-dvoye-poranenikh-golova-ova

Ворог посилив терор мирного населення Харківщини, ще двоє поранених - голова ОВА

 • 73658 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Сьогодні російські окупанти обстріляли касетними боєприпасами селище Мала Данилівка, також під обстрілами було місто Дергачі на Харківщині, інформує УНН з посиланням на повідомлення голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Цитата

"У День незалежності України ворог посилює терор мирного населення Харківщини", - зазначив Синєгубов після 11 години.

"Нагадую, що сьогодні протягом дня на території Харківської області триває комендантська година. Ризик обстрілів є дуже високим. По можливості перебувайте в укриттях", - додав голова ОВА.

Деталі

Зі слів голови ОВА, сьогодні окупанти обстріляли касетними боєприпасами смт Мала Данилівка в Харківському районі. Пошкоджені приватні будинки, та інфраструктура. "На жаль, 2 цивільних зазнали поранення. Зараз їм надають допомогу медики", - зазначив він.

У ГУ ДСНС у Харківській області при цьому повідомили, що вранці 24 серпня рашисти здійснили масований обстріл з реактивних систем залпового вогню по селищу Мала Данилівка, в результаті чого сталося 5 пожеж у приватному секторі. Горіли 3 житлові будинки, легковий автомобіль та трава навпроти приватного сектору. Крім того, в результаті обстрілу були частково пошкоджені щонайменше 6 житлових будівель.

Також Синєгубов повідомив про ворожий обстріл з артилерії сьогодні міста Дергачі.

Доповнення

Російські окупанти посилили удари по мирних жителях Харкова та області, внаслідок обстрілів є постраждалі.

Українські Національні Новини

Війна