vorog-vede-obstrili-na-dilyantsi-ukrayinsko-rosiyskogo-kordonu-z-gradiv-ta-minometiv-prikordonniki

Ворог веде обстріли на ділянці українсько-російського кордону з "Градів" та мінометів - прикордонники

 • 135148 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Російські окупанти продовжують вести вогонь на ділянці українсько-російського кордону. Про це повідомив під час брифінгу у середу помічник голови Держприкордонслужби України - прессекретар Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Через продовження російської агресії класичної охорони кордону не відбувається, адже залишається небезпека мінування місцевості, робота диверсійних груп та обстрілів суміжної сторони. Зокрема, наші наряди вже фіксували ведення по території України обстрілів противником з "Градів". Вогонь вівся з території росії на напрямку Сумської області», - сказав Демченко.

Деталі

З його слів, на Чернігівщині ворог в один з днів тричі з території росії вів мінометний вогонь навпроти державного кордону.

Речник повідомив, що снаряди влучали поряд з населеним пунктом Сеньківка. Над місцевістю постійно кружляв ворожий безпілотник.

«Окремо на напрямку Сеньківки прикордонним нарядом виявлялась група осіб зі зброєю, яка намагалась потрапити на територію України. По невідомих було відкрито вогонь, після чого вони відійшли», - додав він.

Доповнення

У ДПСУ повідомили, що окупанти облаштовують позиції на кордоні з Чернігівщиною та Сумщиною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП