vorog-vikoristovuye-iranski-droni-dlya-ekonomiyi-raket-bratchuk

Ворог використовує іранські дрони для економії ракет – Братчук

 • 205884 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Російські війська використовують проти України іранські дрони-камікадзе Shashed-136, щоб зекономити крилаті ракети. Про це під час брифінгу повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, передає УНН.

Цитата

"Ворог наразі намагається економити крилаті ракети різного типу, адже ті самі дрони Shashed-136 і коштують набагато дешевше, і їх можна застосовувати набагато частіше. Вони працюють не по одному, а парами. Інколи навіть визначаємо, що ворог може запускати їх по кілька під час однієї атаки. Це нова тактика у ворога, і наші фахівці працюють над виявленням слабких сторін цих атак, щоб відповідним чином реагувати", – повідомив Братчук.

Додамо

Речник Одеської ОВА зазначив, що небезпека дронів-камікадзе в тому, що після влучання утворюється сильна вибухова хвиля, і пристрій розбивається на дуже дрібні уламки, які розлітаються в різні боки на велику відстань.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому обговорили застосування ворогом нових типів озброєння та плани протидії таким засобам.

Українські Національні Новини

Війна