vorog-zavdav-29-aviatsiynikh-ta-6-raketnikh-udariv-po-ukrayini-genshtab

Ворог завдав 29 авіаційних та 6 ракетних ударів по Україні - Генштаб

 • 823074 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали29 авіаційних та 6 ракетних ударів по території України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Протягом доби противник завдав 29 авіаційних та 6 ракетних ударів. Зокрема, по професійно-аграрному ліцею населеного пункту Зноб-Новгородське Сумської області. Загинула 1 цивільна людина, ще 5 мирних громадян – поранені. Також російські окупанти вдарили двома ракетами по школі в Авдіївці на Донеччині, загинула місцева мешканка. Окрім того, ворог здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню»,- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що високим залишається рівень ракетної загрози по всій території України.

Додамо

Зазначається, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

«Противник зберігає військову присутність поблизу державного кордону України, проте формування наступальних угруповань не виявлено. Водночас ворог продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей», - інформує Генштаб.

Протягом доби окупанти обстріляли райони населених пунктів Михальчина Слобода Чернігівської області, Зноб-Новгородське, Бачівськ, Старикове та Шалигине Сумської області та Стрілеча, Глибоке, Лук’янці, Гатище таі Вовчанськ на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни завдали ракетний удар по Сумщині, є жертва

Українські Національні Новини

Кримінал та НП