vorog-zavdav-3-raketnikh-ta-26-aviatsiynikh-udariv-po-ukrayini-genshtab

Ворог завдав 3 ракетних та 26 авіаційних ударів по Україні – Генштаб

 • 580905 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали 3 ракетних удари. Також ворог завдав 26 авіаційних ударів та здійснив понад 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«За добу противник завдав 3 ракетних удари, зокрема, і по об’єкту цивільної інфраструктури міста Харків. Також ворог завдав 26 авіаційних ударів та здійснив понад 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню», - йдеться в повідомленні.

Додамо

Повідомляється, що високою залишається вірогідність подальших ударів по всій території України.

Зазначається, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На полігонах республіки білорусь триває підготовка підрозділів російських окупаційних військ. Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

«Протягом доби ворог здійснив обстріли районів населених пунктів Хрінівка Чернігівської області; Атинське, Волфине, Степне, Кіндратівка, Покровка та Грабовське Сумської області та Стрілеча, Красне, Стариця, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне і Колодязне на Харківщині», - інформує Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмуті прикордонники розправилися з 2 десятками окупантів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП