voroh-obstriliav-enerhetychnu-infrastrukturu-na-kharkivshchyni-minenerho

Ворог обстріляв енергетичну інфраструктуру на Харківщині - Міненерго

 • 90539 переглядiв

Ворог обстріляв та пошкодив енергетичну інфраструктуру в Харківській області. Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі в області застосовуються графіки відключень.

Армія рф в черговий раз обстріляла енергетичну інфраструктуру на Харківщині, в області продовжують діяти графіки відключень. Енергосистема України працює стабільно та збалансовано. Про це у неділю повідомили в Міненерго, передає УНН

Ворог обстріляв енергетичну інфраструктуру на Харківщині. Знеструмлювалось обладнання

- йдеться у повідомленні Міненерго.

Минулої доби через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області, обмеження діють і сьогодні, додали у відомстві. 

У результаті бойових дій пошкоджено газорозподільні мережі у Харківській області. Припинено газопостачання 340 домогосподарствам.  

Також, як повідомляється, через бойові дії пошкоджено обладнання на високовольтній повітряній лінії на Дніпропетровщині.  

Крім того, внаслідок обстрілу пошкоджено повітряні лінії на Чернігівщині, частково знеструмлений населений пункт.  

На високовольтних підстанціях на Одещині сталося загоряння обладнання. Пожежі ліквідовано силами ДСНС. У результаті знеструмились побутові споживачі у 4 населених пунктах. 

Через сонячну погоду та відповідно активний виробіток електроенергії СЕС оператор системи передачі обмежував виробництво електроенергії з ВДЕ. 

"Енергосистема України працює стабільно та збалансовано", - заявили в Міненерго. 

Знищення маневрової генерації: Галущенко назвав мету ударів ворога по енергетиці13.04.24, 20:48 • [views_0]