vorozha-ataka-na-zaporizhzhya-pislya-raketnogo-udaru-iz-budinkiv-evakuyuvali-29-lyudey-59-viyikhali-sami

Ворожа атака на Запоріжжя: після ракетного удару із будинків евакуювали 29 людей, 59 - виїхали самі

 • 299329 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Жителі одного з житлових районів міста опинилися в зоні ураження ракетою Іскандер-К, спорядженою касетним зарядом. Вибухонебезпечні елементи розсипалися серед житлового масиву. Через те, що касети можуть здетонувати у будь-який момент, проведено тимчасову евакуацію населення. Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні близько 16:30 у Запоріжжі пролунали два потужних вибухи. В епіцентрі ураження опинилися кілька вулиць одного з районів обласного центру. На місцях події працюють поліцейські, працівники ДСНС, УСБУ, медики та представники місцевої влади. Правоохоронці вилучають уламки розірваних ракет, документують наслідки воєнного злочину", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Наголошується, що з метою знешкодження касетних боєприпасів та забезпечення безпеки цивільного населення з житлових багатоквартирних будинків, які перебувають у зоні можливої детонації нерозірваних елементів, силами поліції та рятувальників до безпечних місць евакуйовано 29 мешканців, ще 59 виїхали самостійно.

Наразі триває розмінування території силами працівників вибухотехнічної служби ГУНП та Управління ДСНС в Запорізькій області. Працівники поліції забезпечують охорону місць події.

Інформація про пошкодження чи руйнування об’єктів інфраструктури, а також щодо загиблих чи постраждалих не надходила.

Нагадаємо 

Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив, що сьогодні ввечері російські терористи обстріляли місто Запоріжжя - випустили снаряд із ракетного комплексу "Іскандер-К". За його словами, ці касетні снаряди можуть детонувати в будь-який момент.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Херсонську область, двоє людей загинули

     • 230735 переглядiв

    Ворожа атака на Запоріжжя: розпочалася евакуація людей

     • 755931 переглядiв

    У Миколаєві готуються до відновлення водопостачання

     • 449254 переглядiв