vorozha-aviatsiya-vdruge-za-sogodni-obstrilyala-sumschinu

Ворожа авіація вдруге за сьогодні обстріляла Сумщину

 • 134532 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Ворожа авіація вдруге за сьогодні обстріляла Сумщину, повідомили в оперативному командуванні "Північ", пише УНН.

Цитата

"Ворожа авіація двічі обстріляла прикордонні населені пункти в Сумській області", - йдеться у повідомленні ОК "Північ" у Facebook.

Деталі

Близько 4:05 літак окупантів залетів зі сторони росії і здійснив авіаудар, попередньо 2 прильоти в район Піщаного та Стецьківки. Втрат серед особового складу та техніки немає. Інформація щодо жертв серед місцевого населення та руйнування уточнюється, повідомили в командуванні.

А близько 12:04, як вказано, спостерігачі за шумом двигуна зафіксували реактивний літак, який вздовж державного кордону здійснив близько 6 запусків ракет по території України на напрямок н.п. Гудове. Втрат серед особового складу та техніки немає. Інформація щодо жертв серед місцевого населення та руйнування уточнюється.

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький уточнив щодо ранкового авіананальоту ворога, що "по нашій території росіяни випустили 6 ракет "повітря-земля". "Ворожий літак не перетинав державного кордону, били з території росії. В результаті вибухів пошкоджені будинки у одному з населених пунктів Сумської громади", - вказав Живицький у Telegram.

Доповнення

Ворожа авіація завдала ракетного удару по Сумщині рано вранці 4 червня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП