vorozhi-obstrili-poshkodzheno-4-teploelektrostantsiyi-dtek-postrazhdali-energetiki

Ворожі обстріли: пошкоджено 4 теплоелектростанції ДТЕК, постраждали енергетики

 • 833651 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Внаслідок атаки росії пошкоджено чотири теплоелектростанції ДТЕК, постраждало двоє енергетиків. Про це повідомляє ДТЕК, передає УНН.

Цитата

«Сьогодні, 10 лютого, внаслідок нічних та денних ворожих обстрілів постраждало чотири ТЕС ДТЕК Енерго. За попередньою інформацією, через атаку двоє працівників станцій отримали поранення. Їм оперативно надали медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу серйозно пошкоджено обладнання ТЕС. Після закінчення атаки енергетики оперативно почали ліквідацію її наслідків.

«Задля безпеки на об’єктах знаходяться тільки критично необхідні співробітники, інші працюють у віддаленому режимі», - зазначається в повідомленні.

В ДТЕК нагадали, що у вересні - лютому енергетичні підприємства ДТЕК були атаковані 27 разів. 28 енергетиків були поранені, 3 загинули.

Доповнення

Російські окупанти влучили в об’єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури в шістьох областях. Запроваджені аварійні відключення в багатьох регіонах.

Українські Національні Новини

Війна