vorozhimi-obstrilami-na-donbasi-poraneno-ukrayinskogo-viyskovogo-oos

Ворожими обстрілами на Донбасі поранено українського військового – ООС

 • 7813 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування здійснили 11 обстрілів українських позицій на Донбасі, у результаті чого зазнав поранення один український військовий. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу Об'єднаних сил, передає УНН.

"Станом на 18:00 російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами… Протягом поточної доби один військовослужбовець отримав поранення", – зазначили у штабі.

За інформацією прес-центру, зокрема, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Кряківка на Луганському напрямку та поблизу селища Водяне на Маріупольському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики розміщують озброєння поряд з житловими будинками – ОБСЄ

"Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук на Донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку", – поінформували у штабі.

Також у штабі зазначили, що українські військові були змушені відповідати на ворожий вогонь із "застосуванням чергових вогневих засобів".

Як повідомляв УНН, минулої доби незаконні збройні формування не порушували режим припинення вогню у зоні операції Об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП