vorozhiy-aviaudar-po-kramatorsku-rozpochato-kriminalne-rozsliduvannya

Ворожий авіаудар по Краматорську: розпочато кримінальне розслідування

 • 96526 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Сьогодні внаслідок ранкового удару по Краматорську, який завдали російські військовослужбовці, розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора в Telegram, інформує УНН.

Деталі

За даними слідства, 7 липня 2022 року ворожа армія рф здійснила авіаудар по місту Краматорську Донецької області. В результаті обстрілу загинула одна людина, ще 6 громадян отримали поранення. Пошкоджено 17 будівель, з яких 16 - багатоповерхові житлові будинки, знищено 4 автівки.

Наразі на місці події працюють правоохоронці та рятувальники, проводяться першочергові слідчі дії для з’ясування усіх обставин злочину.

Доповнення 

3 липня російські окупанти обстріляли з РСЗВ "Смерч" Краматорськ Донецької області. За попередніми даними є жертви та серйозні руйнування.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі проекту «Донбас Реалії» заявив, що одні з ключових планів окупантів в Донецькій області, це захоплення Слов'янська та Краматорська.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП