vorozhiy-obstril-pokrovskoyi-gromadi-na-dnipropetrovschini-odin-z-trokh-postrazhdalikh-zalishayetsya-u-vkray-vazhkomu-stani

Ворожий обстріл Покровської громади на Дніпропетровщині: один з трьох постраждалих залишається у вкрай важкому стані

 • 390443 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Російські окупанти вчора, 6 липня, поцілили по Покровській громаді на Дніпропетровщині. Відомо про трьох поранених людей, одна з яких залишається у вкрай важкому стані. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Telegram, передає УНН.

Деталі

Лукашук також зазначив, що двоє постраждалих – це велосипедисти, які проїжджали повз підприємство.

"Звичайні цивільні люди, не військові, для яких вечірня поїздка на велосипеді ледь не обернулася трагедією через окупантів. Масштабну пожежу, яка сталася на об‘єкті, вдалося загасити", - наголосив він.

В інших районах Дніпропетровщини ніч пройшла тихо, наразі у всіх наших громадах ситуація контрольована. Російських окупаційних військ в області немає.

Також Лукашук додав, що вчора пізно ввечері ворог поцілив по селу Мар‘янське, що у Криворізькому району. Внаслідок обстрілу там перебито лінії електромереж. 

Крім цього, окупанти обстріляли прикордонні території Зеленодольська та Великої Костромки. Руйнувань і постраждалих немає.

Контекст 

Окупанти поцілили по Покровській громаді на Дніпропетровщині, били касетними боєприпасами по цивільному об‘єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП