vorozhiy-obstril-zhitlovogo-kvartalu-mikolayeva-u-budinku-poshkodzheno-6-kvartir-poraneno-odnu-lyudinu

Ворожий обстріл житлового кварталу Миколаєва: у будинку пошкоджено 6 квартир, поранено одну людину

 • 357585 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Російські окупанти знову обстріляли житловий квартал Миколаєва. В результаті, у чотириповерховому житловому будинку пошкоджено 6 квартир. За попередньою інформацією, одна людина дістала поранення. Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні вдень близько 13:00 російські окупанти знову обстріляли житловий квартал Миколаєва. Поцілили у чотириповерховий житловий будинок. Зруйновано дах, перекриття від четвертого до другого поверху, пошкоджено несучу стіну і вибито вікна. Загалом у будинку пошкоджено 6 квартир», - написав Сєнкевич.

Деталі

Сєнкевич повідомив, що за попередньою інформацією, одна людина дістала поранення. На місці працюють рятувальники ДСНС та комунальники.

Доповнення

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомляв, що сьогодні, 15 червня, у Миколаєві російські окупанти обстріляли житловий будинок. За його інформацією поранення дістало п'ятеро мирних мешканців.

Додамо

Російські війська 14 червня обстрілювали на Миколаївщині населені пункти Лепетиха та Березнегувате Березнегуватської громади, Шевченкове Шевченківської громади та Лупареве Галицинівської громади. Також обстрілів зазнала Прибужанівська громада Вознесенського району.

Українські Національні Новини

Суспільство