vorskla-oderzhala-peremogu-nad-titulovanim-klubom-u-zakordonnomu-sparingu

"Ворскла" одержала перемогу над титулованим клубом у закордонному спарингу

 • 11441 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У Туреччині на полі готелю "Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesisleri Resmi" відбулась товариська баталія "Ворскли" із віце-чемпіоном Азербайджану "Нефтчі", повідомляє УНН з посиланням на сайт полтавчан.

Початок зустрічі був за "ворсклянами", мало того, що вони змогли забити, Шехіч прострелив, м’яч оминув цілу групу гравців і Ребенок на дальній штанзі замкнув передачу, так ще й моменти створювалися. Ребенок віддавав на Васіна і той небезпечно пробивав по воротах. Щоправда другу половину тайму ініціативою володіли суперники. І скористалися цим, двічі вразивши ворота полтавців.

А от у другому таймі спочатку Мартиненко вдало підключився в атаку під час стандарту. Потім був момент у Артура - м’яч просто якимось дивом не опинився у воротах. Мав шанс і Коломоєць, але не поталанило. А вже у додатковий час Артур заробив пенальті, який реалізував капітан команди у другому таймі - Дмитро Кравченко. У підсумку 3:2 - яскрава перемога "Ворскли".

До вашої уваги склад "Ворскли" 1-й тайм: Ткаченко, Саків (Кане, 30), Чеснаков, Тарадуда, Пердута, Скляр, Габелок, Білий, Ребенок, Шехіч, Васін.

2 тайм: Різник, Якубу (Биков, 73), Гравець на перегляді, Мартиненко, Кане (Мельничук, 60), Челядін, Петровіч, Кравченко, Артур, Козиренко, Коломоєць.

Українські Національні Новини

Спорт