vorskla-vpershe-v-sezoni-vtratila-ochki-v-chempionati-ukrayini

"Ворскла" вперше в сезоні втратила очки в чемпіонаті України

 • 12893 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Полтавська "Ворскла" вдома не зуміла переграти "Маріуполь" у грі четвертого туру УПЛ, передає УНН з посиланням на сайт змагань.

Один із центральних матчів туру завершився без забитих м’ячів, утім, це був дуже драматичний і видовищний поєдинок, результат якого міг змінитися будь-якої секунди.

У першому таймі мала місце загалом рівна гра, де гольові моменти створювали як господарі, так і гості. По перерві ситуація дещо змінилася: "Ворскла" пішла вперед набагато більшими силами, натомість "Маріуполь", особливо від середини другого тайму, в цілому схилялася до того, що нічия – хороший рахунок. В останній 10-хвилинці плюс у компенсований час дії ворсклян стали схожі на навалу, провести необхідний гол могли Кане, Пердута, однак гості, навіть у дев’ятьох (до вилучення додалася травма Кащука) таки відстояли нічию.

Примітно, що усі матчі вечора в УПЛ розпочиналися з хвилини мовчання за загиблими поблизу Чугуєва на Харківщині, де позавчора розбився літак АН-26.

Також зауважимо, "Ворскла" вперше втратила очки у сезоні – 10 балів та лідерство в чемпіонаті. "Маріуполь" наразі йде 5-ю – 6 балів.

Українські Національні Новини

Спорт