vorskla-zvilnila-golovnogo-trenera-sachka

"Ворскла" звільнила головного тренера Сачка

 • 9203 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Сьогодні після зустрічі керівництва полтавської "Ворскли" з Василем Сачком сторони вирішили не продовжувати співпрацю, дотерміново припинивши дію чинного контракту тренера з клубом, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу клубу.

П’ять років, дев’ять місяців та ще 15 днів тривала "каденція" Сачка у ролі наставника головної футбольної команди Полтавщини. 12-го червня 2013 року на загальному зібранні було оголошено про таке рішення керівництва клубу щодо екс-гравця команди, чий гол 2009-го у фіналі Кубка України подарував почесний трофей ворсклянам та всій футбольній Полтаві.

"Полтаву буду пам’ятати завжди. Тут пройшли справді найкращі роки моєї футбольної кар’єри. Багато чого можна пригадати, але точно не буду цього робити сьогодні. Є час для самоаналізу, потрібно трішки перепочити. Перш за все, хочу сказати велике спасибі керівникам клубу – Костянтину Жеваго, Романові Черняку, Олегу Лисаку, з якими ми спільно вирішували найвищі завдання, що стояли перед нами у різних турнірах. Я дуже пишаюся тим, що мені довелося працювати зі справжніми професіоналами. Це ж стосується і хлопців у команді, і обслуговуючого персоналу, і моїх помічників, на яких завжди можна було покластися у складний момент. Певен, за час, який мені було довірено керувати тренувальним процесом "Ворскли", зроблено немало. Буду щасливим, якщо мій наступник про це колись згадає хоча б одним рядком", - заявив Сачко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека потрапив до числа кандидатів на посаду тренера "Роми"

Зауважимо, що тричі під час роботи Сачка у Полтаві команда брала участь у єврокубках. Найвищим же досягненням стало здобуття бронзових нагород чемпіонату України сезону 2017/2018 та другий в клубній історії старт у груповому етапі Ліги Європи УЄФА.

Додамо, що в нинішньому сезоні "ворскляни" не зуміли пробитися в топ-6 чемпіонату України.

Українські Національні Новини

Спорт