voseni-ukrayintsiv-zatisnut-podatkami-ta-tarifami-ivchenko

Восени українців затиснуть податками та тарифами - Івченко

 • 21498 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Народний депутат і заступник голови партії "Батьківщина" Вадим Івченко вважає, що восени на українців чекає чергова хвиля здорожчання тарифів, підвищення податків і затримки виплат зарплат. Про це повідомляє УНН з посиланням на програму "Таким чином" "Апостроф ТБ". 

Цитата:

"Я думаю, восени нам треба чекати, що буде взагалі відбуватися в земельній сфері, бо відкриється ринок. Нам потрібно чекати підвищення податків, точно будуть підвищуватися тарифи: і на електрику, і на газ. Я думаю, що у нас буде затримка по виплатах зарплат – ми ж бачимо, що уряд Шмигаля на 45% за рік збільшив заборгованість по заробітним платам: зараз 3 млрд 57, а було 2 млрд 41. І я вам скажу, що у нас немає можливості переламати ситуацію, допоки ми не змінимо Прем'єр-міністра. Людина не розуміє, що вона робить, не розуміє, як потрібно у багатьох сферах стратегічно діяти", - вважає народний депутат Івченко.

Деталі

Вадим Івченко наголошує, що у цьому випадку держава потребує зміни соціально-економічної політики.

"Потрібна інша команда, яка зовсім по-іншому будуватиме соціально-економічну політику. Економічну, щоб допомагати наповнювати бюджет, і соціальну, щоб люди, які тут живуть, насолоджувалися життям і отримували від держави економічні, освітні якісні послуги. Без змін, думаю, ми знову будемо спостерігати тільки підвищення і нестабільність", - резюмував парламентар.

Доповнення

Нагадаємо, що народний депутат Вадим Івченко став офіційним уповноваженим послом проекту Європейської Ради “Європейський Шовковий шлях” і Фонду ООН з Глобального Сталого Розвитку. 

Він вважає цей проект і свою участь у ньому важливим у контексті налагодження економічних зв’язків і розповсюдження європейських цінностей як в Україні, так і інших державах, готових долучитись до “Європейського Шовкового шляху”. 

Українські Національні Новини

Політика