voters-z-pink-floyd-zaklikav-putina-zelenskogo-ta-baydena-pripiniti-vogon-v-ukrayini

Вотерс з Pink Floyd закликав путіна, Зеленського та Байдена "припинити вогонь" в Україні

 • 862847 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Один із засновників групи Pink Floyd, британець із проросійськими поглядами Роджер Вотерс виступив на Радбезі ООН і закликав президентів росії, США та України володимира путіна, Джо Байдена, Володимира Зеленського "припинити вогонь" в Україні, передає УНН.

Цитата

"Ми вимагаємо змін. Президент Байден, президент путін, президент Зеленський, США, НАТО, Росія, Євросоюз, усі ви, будь ласка, зміните курс зараз. Домовитеся про припинення вогню в Україні сьогодні. Звичайно, це буде відправною точкою", - сказав він.

Деталі

Як раніше повідомило американське видання Politico, виступити доповідачем на сесії Ради Безпеки ООН Вотерса попросила росія.

Співак неодноразово займав протилежні позиції щодо війни в Україні з початку повномасштабного вторгнення рф. Зокрема, у серпні 2022 року він звинуватив Байдена в "розпалюванні війни в Україні", назвавши його "військовим злочинцем" в інтерв’ю CNN. Він також розкритикував НАТО за "проштовхування аж до російського кордону", нагадує видання.

Нагадаємо

У квітні 2022 року британський рок-гурт Pink Floyd, випустив пісню "Hey Hey Rise Up" спільно з фронтменом гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком на підтримку України.

Українські Національні Новини

Новини Світу