voyin-zenitnoyi-raketnoyi-brigadi-10-ta-11-zhovtnya-znischiv-chotiri-krilati-raketi-okupantiv-ps-zsu

Український військовий знищив "Іглою" чотири ворожі ракети – ПС ЗСУ

 • 79143 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. За два дні воїн на ім'я Ярослав знищив з ПЗРК "Ігла" чотири крилаті ракети російських окупантів. Про це повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ, інформує УНН.

Деталі 

"Ярослав знищив чотири крилаті ракети окупантів влучними пострілами із ПЗРК "Ігла". Він – воїн зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика повітряного командування "Південь", – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, це сталося під час масованого ракетного обстрілу України 10 та 11 жовтня.

"Під час пуску завжди є хвилювання та головне – результат, адже незбита крилата ракета може накоїти біди, почуття відповідальності допомагає впоратися з тривогою та впевнено, з холодним розумом провести запуск ракети. Вийшов, спіймав ціль, супроводив, натиснув спуск - ракета вийшла. І швидко перезаряджаєш ПЗРК! Від’єднав пусковий механізм, приєднав його до наступної "труби" і продовжую працювати по цілях", – повідомив Ярослав.

Довідка

ПЗРК "Ігла" – переносний зенітно-ракетний комплекс, призначений для ураження низьколетючих гелікоптерів та літаків на зустрічних і паралельних курсах в умовах впливу природних і штучних теплових перешкод. 

Нагадаємо

Вранці 10 жовтня російські окупаційні війська завдали по Україні масованого ракетного удару – загинуло 23 людини.

За даними Генштабу, армія рф випустила по Україні 84 ракети та 24 безпілотники. Українська ППО знищила 56 цілей.

 

Українські Національні Новини

Війна