vpav-iz-dereva-na-donechchini-seryozno-travmuvavsya-8-richniy-khlopchik

Впав із дерева: на Донеччині серйозно травмувався 8-річний хлопчик

 • 17704 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 5 вересня. УНН. В Українську Донецької області 8-річний хлопчик впав з дерева, внаслідок чого отримав травми різного ступеня важкості. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області, передає УНН.

"Поліцейськими було встановлено, що ввечері дитина гралася на подвір’ї, потім залізла на дерево і через кілька секунд з нього впала. Побачивши це, сусіди викликали швидку медичну допомогу, медики якої надали постраждалому необхідну допомогу та відвезли до лікарні. Наразі стан дитини важкий", - зазначили у поліції.

Із чисельними забоями дитину було доставлено до лікарні. Наразі вирішується питання щодо його госпіталізації до обласної маріупольської лікарні.

Інформацію за цим фактом внесені до ЄРДР за ч.2 с.15 ч.2 ст.115 "Нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одеській області через нещасний випадок загинув 11-ти місячний хлопчик. Як було попередньо встановлено, мати поралася по господарству, а дитина гралася поруч. На подвір’ї стояла велика каструля, наповнена водою. Жінка лишила хлопчика на самоті на декілька хвилин. Однак коли повернулася - знайшла його тіло в каструлі з водою. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП