vpershe-v-ukrayini-zapratsyuvala-interaktivna-mapa-avtobusnikh-marshrutiv

Вперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів

 • 16123 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Уперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час презентації інтерактивної мапи "Мережа автобусних маршрутів" 9 квітня. Повідомляє УНН з посиланням на Міністерство інфраструктури України.

"Сьогодні ми презентуємо новий сервіс. Уперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа "Мережа автобусних маршрутів". Сервіс враховує інтереси пасажирів, а також сприяє більш прозорій роботі перевізників. Наша мета, щоб подорожі були комфортними, і для цього ми будуємо нові дороги, переходимо в інтерактивні інструменти. Тепер будь-хто зможе чітко отримати інформацію, які компанії і за якими маршрутами працюють у кожному конкретному місті чи селі. Люди отримують змогу спокійно спланувати свою подорож", − заявив Володимир Омелян.

Проте, за його словами, близько 30 – 40% перевізників працюють в тіні. На його думку, створення інтерактивної мапи − це суттєвий крок уперед для детінізації українського ринку автобусних перевезень.

Нагадаємо, Мінінфраструктури планує суттєво збільшити кількість інспекторів на міжміських автобусних маршрутах для посилення безпеки пасажирських перевезень.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Проблема ожиріння набуває глобальних масштабів – FAO

     • 13442 переглядiв

    Туск пропонує відкласти Brexit на рік

     • 10312 переглядiв

    У Західній Грузії горить близько 20 гектарів лісу

     • 7329 переглядiв

    У Польщі учні підтримали страйкуючих вчителів

     • 11260 переглядiв