vprodovzh-dobi-boyoviki-13-raziv-porushili-rezhim-pripinennya-vognyu-oos

Впродовж доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню - ООС

 • 14800 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Незаконні збройні формування РФ з початку доби 13 разів порушили режим тиші, застосувавши при цьому заборонену "мінськими домовленостями" зброю. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру ООС за 23 лютого, передає УНН.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених "мінськими домовленостями" артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, а також з гранатометів різних систем, БпЛА, озброєння БМП-2, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що один обстріл було зафіксовано поблизу Талаківки — з безпілотного літального апарату ворог скинув по нашим позиціям гранатометний постріл. Два рази поруч з Луганським — з міномету калібру 120-мм — 2 міни та 9 мін з 82-мм мінометів, а також противник вів вогонь з озброєння БМП-2 та гранатометів різних систем.

"Сьогодні, 23 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - підсумували в ООС.

Як повідомлялося раніше в УНН, 22 лютого збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, є поранений.

Українські Національні Новини

Політика