vr-ne-rozglyane-byudzhet-2021-ranishe-listopada-dubinskiy

ВР не розгляне бюджет-2021 раніше листопада - Дубінський

 • 14243 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Засідання ВР для розгляду бюджету на 2021 рік відбудеться не раніше 5 листопада. Про це в ефірі ZIK повідомив нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубінський, передає УНН.

"20 не чекайте, до 25 не чекайте. З 25 до 4 листопада будуть результати виборів, боротьба в комісіях, депутати будуть задіяні на округах, мажоритарники. І може бути з 5 листопада, дай Бог, ми перейдемо до ситуації, коли ми зможемо провести засідання бюджетного комітету спочатку, а потім парламенту. Безвідповідальність абсолютна", - сказав Дубінський.

За його словами, в бюджеті колосальна діра, тому засідання перед виборами не буде.

"І зараз, зібравшись в парламенті і піднявши ці питання, люди побачать, що там нічого немає, немає на дороги, немає на лікарні, немає ні на освіту ні на що", - додав Дубинський.

Також він додав, що бюджет вже зверстаний Мінфіном.

"Коли-небудь він буде розглянутий і прийнятий парламентом. І зараз показати ті цифри і почати їх обговорювати в парламенті це підстава для того, щоб люди просто розчарувалися і не пішли на вибори, або пішли з боку опозиції і проголосували проти чинної партії влади. Тому я думаю ситуація відкладена приблизно до 5 листопада, 5-7, і потім ми почнемо обговорювати бюджет. Але, знову ж таки, це буде бюджет скандалу, тому що там грошей немає і ресурсів наповнення цього бюджету теж немає", - додав він.

За його словами, закладений урядом прогноз в розмірі 4,6% зростання ВВП абсолютний фейк.

Нагадаємо, раніше нардеп Олексій Устенко повідомив, що у ВР на засіданні 20 жовтня будуть голосувати за бюджет на 2021 рік, очікують Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика