vr-pidtrimala-perenesennya-vesnyanoyi-sesiyi-parlamentskoyi-asambleyi-nato-v-kiyevi

ВР підтримала перенесення весняної сесії парламентської асамблеї НАТО в Києві

 • 12482 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Верховна Рада ухвалила проект постанови №3529 про внесення змін до постанови ВРУ "Про проведення у 2020 році весняної сесії парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору". Відповідне рішення підтримав 321 народний депутат, передає кореспондент УНН.

Так, проект постанови пропонує перенести проведення весняної сесії ПА НАТО, що планувалась з 22 по 25 травня 2020 року у місті Києві, на дату, яку буде додатково узгоджена між Верховною Радою України та Парламентською асамблеєю Організації Північноатлантичного договору.

Нагадаємо, що у день, коли мала відбутися весняна сесія Парламентської асамблеї НАТО у Києві, 25 травня пройшла відео-зустріч президента Асамблеї Аттіли Местерхазі (Угорщина) з делегацією Верховної Ради України у ПА НАТО на чолі з Єгором Чернєвим. Сторони обговорили сумісну боротьбу з пандемією COVID-19 та ситуацію на Донбасі.

Як раніше повідомлялося в УНН, весняна сесія ПА НАТО мала відбутися у період з 22 по 25 травня 2020 року у Києві. Проте на початку квітня, у зв’язку з пандемією, Україна, як приймаюча сторона, та президент ПА НАТО Аттіла Местерхазі домовились про перенесення весняної сесії у Києві.

Українські Національні Новини

Політика