vr-pidtrimala-zakonoproyekt-pro-rozshirennya-povnovazhen-sbu

ВР підтримала законопроєкт про розширення повноважень СБУ

 • 213616 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Верховна Рада ухвалила законопроєкт №7243 щодо повноважень Служби безпеки України з управління об’єктами державної власності. Про це йдеться на офіційному сайті партії “Слуга народу”, передає УНН.

Цитата

"На сьогодні Служба безпеки України як державний орган спеціального призначення з правоохоронними функціями, який забезпечує державну безпеку України, здійснює управління об’єктами права державної власності – нерухомим і рухомим майном (державними підприємствами, будівлями, спорудами, транспортними засобами та будь-яким іншим майном). Під час цієї діяльності є об’єктивна необхідність в отриманні додаткового майна від ЗСУ, інших військових формувань, органів державної влади, органів місцевого самоврядування та передачі їм майна, яке не використовується СБУ в її оперативно-службовій діяльності", – зазначив голова комітету національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

Деталі

За словами голови комітету, під час передачі та отримання майна в деяких випадках виникають складнощі з оформленням правовстановлюючих документів СБУ на таке майно через відсутність в законі України "Про Службу безпеки України" повноважень управляти державним майном.

Нагадаємо

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про створення фонду ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації.

Українські Національні Новини

Політика