vr-planuye-rozglyanuti-pitannya-rinku-elektroenergiyi-i-skladennya-mandatu-lutsenko

ВР планує розглянути питання ринку електроенергії і складення мандату Луценко

 • 12852 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок, 12 листопада, планує розглянути законопроекти щодо змін до закону про ринок електроенергії, планування розвитку і утримання автомобільних доріг. У порядку денному і питання припинення повноважень народного депутата Ірини Луценко. Про це повідомляється на сайті парламенту, передає УНН.

Народні депутати сьогодні збираються розглянути у першому читанні урядовий законопроект щодо спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад (№2189).

Також у порядку денному законопроект щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти (№2299), зміни до закону "Про ринок електричної енергії" (№2233 і альтернативні до нього), зміни до Податкового кодексу щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості (№2047 і альтернативні до нього), проект закону щодо зменшення тиску на бізнес з боку органів ринкового нагляду (№2172).

Для включення до порядку денного та прийняття рішення стоїть питання урядового законопроекту щодо урегулювання питання видобутку бурштину (№2240).

У другому читанні Верховна Рада планує розглянути законопроекти щодо запровадження середньострокового планування розвитку і утримання автомобільних доріг загального користування (№1041), про внесення змін до ККУ щодо відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів (№1152-1), щодо гармонізації законодавства у сфері порівняльної реклами із правом Європейського Союзу (№0953).

Також у проекті порядку денного - проект постанови №2395 про дострокове припинення повноважень народного депутата України Ірини Луценко (проект з поданням комітету надано 12 листопада).

Нагадаємо, 4 листопада Ірина Луценко заявила про написання заяви про складення мандату.

Українські Національні Новини

Політика