vr-planuye-rozglyanuti-pitannya-sotszakhistu-naselennya-u-period-karantinu

ВР планує сьогодні розглянути питання соцзахисту населення у період карантину

 • 15144 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Верховна Рада України сьогодні на засіданні планує розглянути низку питань, зокрема законопроект щодо соціального захисту населення у період карантину, пов’язаного з запобіганням поширенню коронавірусної хвороби. Про це повідомляє УНН із посиланням на порядок денний ВР.

Так, нардепи планують розглянути законопроект №2386 про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії, а також законопроект №3486 та альтернативний №3486-1 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення у період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби. Окрім того, планують розглянути альтернативні законопроекти №2831-1 та №2831-2 про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

А також нардепи планують розглянути проекти постанов, щодо звітів ТСК ВР щодо розслідування нападів на Катерину Гандзюк, розслідування можливих фактів порушення законодавства президентом Української асоціації футболу, головою комітету ВР з питань бюджету Андрієм Павелком та розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформканалів і протидії інформаційного впливу Росії.

Окрім того, планується до розгляду законопроект про зміни до регламенту ВР щодо графіку проведень пленарних засідань та законопроект про внесення змін до законодавства щодо підстав відсутності народних депутатів України на пленарних засіданнях ВРУ та засіданнях комітетів ВРУ.

Нагадаємо, комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект № 3486 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби.

Українські Національні Новини

Політика