vr-poprosila-radu-yevropi-provesti-obgovorennya-reformi-detsentralizatsiyi-v-ukrayini

ВР попросила Раду Європи провести обговорення реформи децентралізації

 • 14999 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування звернувся з пропозицією до Ради Європи провести у березні 2020 року у Страсбурзі обговорення законопроектів, що стосуються реформи децентралізації в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

"Комітет звернувся до Ради Європи із пропозицією провести у березні 2020 року у місті Страсбург (Французька Республіка) грунтовне обговорення підготовлених урядом України концептуальних засад проектів законів про місцеве самоврядування в Україні та про префектів для з’ясування їх відповідності стандартам Ради Європи", - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією комітету, планується також обговорити основні положення проекту Закону про місто Київ - столицю України № 2143-3.

Нагадаємо, голова партії "Слуга народу", перший заступник фракції Олександр Корнієнко заявив, що у Раді планують провести консультації щодо реформи децентралізації, за участю уряду, Офісу Президента та всіх політичних сил.

Українські Національні Новини

Політика