vr-rozglyane-postanovu-pro-skasuvannya-zakonu-schodo-perekhodu-parafiy-pislya-visnovkiv-reglamentnogo-komitetu-parubiy

ВР розгляне постанову про скасування закону щодо переходу парафій

 • 10569 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Верховна Рада України розгляне постанови щодо скасування змін до закону "Про свободу совісті та релігійні організації" в частині зміни релігійними громадами підлеглості одразу після того, як її розгляне регламентний комітет та надасть свої висновки. Про це в кулуарах парламенту повідомив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Справді, була зареєстрована постанова про відхилення (змін до закону – ред.). Вона була зареєстрована, все відбувається демократично і згідно регламенту. Як тільки регламентний комітет розгляне і запропонує (свої висновки – ред.), я тут же поставлю на розгляд залу цю постанову", - сказав Парубій.

Як повідомляв УНН, у Верховній Раді зареєстровано дві постанови про скасування внесених змін  до закону "Про свободу совісті та релігійні організації" в частині зміни релігійними громадами підлеглості. 

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в першому читанні та в цілому законопроект №4128д, яким внесла зміни до Закону України "Про свободу совісті та релігійні організації". Зміни регламентують перехід релігійних громад з підпорядкування однієї церкви до іншої.

Українські Національні Новини

Політика