vr-sogodni-planuye-prodovzhiti-rozglyad-zmin-do-konstitutsiyi-schodo-zakonodavchoyi-initsiativi-narodu

ВР сьогодні планує продовжити розгляд змін до Конституції щодо законодавчої ініціативи народу

 • 10990 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку питань про подальшу роботу над законопроектами про внесення змін до Конституції України, зокрема, щодо законодавчої ініціативи народу та щодо додаткових підстав дострокового припинення повноважень народного депутата України. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВРУ.

Так, парламентарі планують розглянути питання про подальшу роботу над законопроектами про внесення змін до Конституції України №1015 щодо законодавчої ініціативи народу, №1016 щодо уповноважених Верховної Ради України, №1027 щодо додаткових підстав дострокового припинення повноважень народного депутата України.

Окрім того, нардепи планують розгляд законопроектів у першому читанні №2259 щодо реформи патентного законодавства, №2379 про внесення змін до Лісового кодексу щодо проведення національної інвентаризації лісів. Також Рада планує внести зміни до ЗУ "Про нотаріат", та внести зміни до до деяких законів України щодо права на отримання пенсій окремим категоріям громадян.

Також запланований для розгляду у другому читанні законопроект №2042 про внесення змін до деяких законів України щодо доступу до інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики.

Окрім того, парламентарі планують розглянути питання ратифікації угоди між Кабміном та урядом Литовської Республіки про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції.

Нагадаємо, голова ВРУ Дмитро Разумков заявив, що Верховна Рада України планує розпочати розгляд у другому читанні законопроекту про ринок землі 6 лютого.

Українські Національні Новини

Політика