vr-stvorila-komisiyu-dlya-rozsliduvannya-rozkradannya-derzhavnikh-koshtiv-zsu

ВР створила комісію для розслідування розкрадання державних коштів ЗСУ

 • 13601 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Верховна Рада ухвалила проект постанови № 8434 про створення тимчасової слідчої комісії для розслідування можливого розкрадання у Збройних силах України та підриву обороноздатності держави з 2004 по 2017 роки. За проголосували 184 народних депутатів. Про це повідомляє УНН.

"Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки (далі - Тимчасова слідча комісія). Метою Тимчасової слідчої комісії є перевірка відомостей про нецільове використання коштів, спрямованих на фінансування Збройних Сил України, незаконний продаж військового майна протягом 2004 - 2017 років з метою підтвердження або спростування зазначених фактів", - сказано у постанові.

Як повідомляв УНН, Міністерство оборони використало 99,9% коштів, виділених з державного бюджету України. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, під час засідання комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони.

Українські Національні Новини

Політика