vr-zaboronila-translyuvati-svoyi-zasidannya-pid-chas-voyennogo-stanu

ВР заборонила транслювати свої засідання на час воєнного стану

 • 109682 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Верховна Рада заборонила транслювати свої засідання на час дії в Україні воєнного стану. Про це в Telegram повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, інформує УНН із посиланням на постанову №7739.

Цитата

"Рада заборонила транслювати свої засідання під час воєнного стану. За – 241. Фактично тепер телеканал “Рада” може показувати все, окрім засідань Верховної Ради", – написав Гончаренко.

Деталі

Постанову №7739 "Про деякі питання висвітлення роботи Верховної Ради України дев'ятого скликання в умовах дії воєнного стану" зареєстрували у парламенті 5 вересня.

"Встановити, що в період дії воєнного стану здійснення прямих трансляцій відкритих пленарних засідань Верховної Ради України може бути обмежено державним підприємством "Парламентський телеканал "Рада" в інтересах національної безпеки та з метою забезпечення заходів безпеки Верховної Ради України відповідно до Конституції України, законів України "Про інформацію", "Про доступ до публічної інформації", "Про правовий режим воєнного стану", указів Президента України про уведення в дію рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану та інших нормативноправових актів", – ідеться у проєкті постанови.

Нагадаємо

30 серпня Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроєкт №2693-д про медіа.

Українські Національні Новини

Політика