vr-zbirayetsya-u-vivtorok-rozpodiliti-nardepiv-u-parlamentski-komiteti

ВР збирається у вівторок розподілити нардепів у парламентські комітети

 • 9492 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Верховна Рада у вівторок, 14 березня, збирається розглянути питання призначення 40 народних депутатів у парламентські комітети. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив голова ВР Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Я хотів би, щоб ми протягом найближчих двох тижнів, а у нас пленарні засідання будуть йти два тижні, розглядали цілий ряд і організаційних питань, які в нас залишилися невирішеними до сьогодні", - сказав А.Парубій.

Зокрема, за його словами, парламент повинен вирішити питання розподілу народних депутатів, які здобули мандат, по комітетах.

"Я вже мав розмову з головою регламентного комітету і я ще раз звертаюсь до голови регламентного комітету з дорученням, щоб ми змогли завтра вийти на рішення, коли депутати, які не є в комітетах, були розподілені по комітетах. Це близько 40 народних депутатів", - сказав А.Парубій.

За його словами, в.о.голови комітету ВР з питань регламенту Павло Пинзеник йому повідомив, що не всі народні депутати написали заяви про роботу в комітетах.

У зв’язку з цим спікер ВР попросив депутатів вирішити це питання на засіданнях фракцій сьогодні.

Як повідомляв УНН, комітет ВР з питань нацбезпеки і оборони рекомендував Раді виключити Н.Савченко зі свого складу.

Українські Національні Новини

Політика