vrantsi-u-kiyevi-utvorilisya-zatori-na-yakikh-vulitsyakh-1

Вранці у Києві утворилися затори: на яких вулицях

 • 14084 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Станом на 8:15 четверга, 16 грудня, на вулицях і проспектах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі рух ускладнено на вулицях Жилянській, Вадима Гетьмана, Дегтярівській, Олени Теліги, Щусєва, Глибочицькій, Михайла Грушевського та Набережно-Хрещатицькій.

Окрім того, затори є на проспектах Академіка Палладіна, Повітрофлотському, Валерія Лобановського, Любомира Гузара, Леся Курбаса, Голосіївському, Перемоги та Степана Бандери.

Додамо, за даними КМДА, на бульварі Шевченка обмежено рух у напрямку Бессарабської площі - через падіння тиску у водопроводі виник ризик повторного обвалу асфальту.

На лівому березі затори утворилися на проспектах Юрія Гагаріна, Соборності, Броварському, Романа Шухевича, Миколи Бажана, Визволителів, а також на вулицях Валентина Сєрова, Андрія Малишка та Оноре де Бальзака.

Рух на мостах Північному, Дарницькому та Патона - ускладнено у бік правого берега. На мостах Південному і Метро можна було проїхати вільно.

Доповнення

За прогнозом погоди від синоптиків, 16 грудня вночі у південних, вдень у західних та північних областях місцями невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів. Вночі та вранці у західних, східних, місцями північних та центральних областях туман, на заході країни на дорогах ожеледиця. Вітер західний (у південних і східних областях - північний), 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла, в Криму до 8°.

Українські Національні Новини

Київ