vrantsi-vstupiv-u-biy-z-drg-i-otrimav-smertelne-poranennya-na-sumschini-zaginuv-prikordonnik

Вранці вступив у бій з ДРГ і отримав смертельне поранення: на Сумщині загинув прикордонник

 • 153537 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Сьогодні 81-ий день війни, російська армія продовжує знищувати українські міста та вбивати цивільних та військових мешканців. Стало відомо, що у бою з диверсійно-розвідувальною групою росіян загинув прикордонник Олександр Володимирович Поповченко (3.01.1978). Про це повідомляє УНН, посилаючись на Глухівську міську раду.

Цитата

"Головний сержант Олександр Поповченко був інспектором прикордонної служби другої категорії. Він мав 10-річний досвід служби у ПСУ, минулого року звільнився після закінчення чергового контракту. Після повномасштабного вторгнення росії прийняв рішення продовжити службу. По мобілізації був призваний до відділу прикордонної служби "Глухів". Поповченко разом з побратимами вступив у бій з диверсійно-розвідувальною групою ворога рано вранці, отримав смертельне поранення", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За офіційною інформацією, це була спроба прориву державного кордону. Ворог відкрив вогонь по прикордонній території Шосткинського району з мінометів, гранатометів, кулеметів та автоматів. Під прикриттям вогню на територію України намагалися зайти ворожі ДРГ. Прикордонники дали жорстку відсіч росіянам, ті відступити за лінію державного кордону.

У міській раді зазначили, що у 44-річного Олександра Поповченка залишились дружина і двоє дітей. Прощання із загиблим відбудеться завтра, 17 травня, об 11:00 біля Трьох-Анастасіївського собору у Глухові.

Нагадаємо 

У повітряному бою з російськими окупантами загинув заступник командувача Військово-морських сил з авіації, полковник Ігор Бедзай.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Загинув командир роти білоруського батальйону ЗСУ

     • 267902 переглядiв

    Україна посіла перше місце на Дефлімпійських іграх-2021

     • 185248 переглядiв