vseukrayinska-asotsiatsiya-futbolistiv-poperedila-pro-samozvantsya-pechernogo-zayava

Всеукраїнська асоціація футболістів попередила про "самозванця" Печерного — заява

 • 10631 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Олег Печерний не має жодного стосунку до профспілки футболістів. Заяви про те, що він є головою профспілки, не відповідають дійсності. Про це йдеться у відкритому листі Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів (АФП) до футбольної громадськості, передає УНН.

Там уточнили, що Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів – єдина організація, яка визнана FIFPro на міжнародному рівні та УАФ – на національному.

"Дана організація представляє FIFPro на території України і здійснює захист прав футболістів згідно з контрактами, Регламентними документами та законодавства України", - йдеться у повідомленні.

Ба більше, асоціацією в якості члена FIFPro ініційовано та підписано з УАФ, і Прем’єр-лігою, та ПФЛ України Галузеву угоду у професійному футболі України, а також Угоду про співпрацю між УАФ та Асоціацією за аналогією і на виконання угоди між FIFA та FIFPro.

"Тобто, Асоціація визнана і працює на високому державному і міжнародному рівнях, як Профспілка футболістів України", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу Печерний, за даними асоціації, намагається обманним шляхом присвоїти собі звання, статус та досягнення голови профспілки.

"Так само, як свого часу він обманним шляхом привласнив близько 103 000 дол. США футболістів-професіоналів за що був засуджений вироком суду на 6 років позбавлення волі та відправлений до в'язниці", - заявили в асоціації, закликавши футбольну громадськість не сприяти Печерному в його обманних маніпуляціях з присвоєння йому статусу та досягнень, до яких останній не має жодного стосунку.

Нагадаємо, Печерний став автором "сенсації" про нібито бійку між Павелком та Суркісом на НСК "Олімпійському". Павелко цю інформацію спростував, назвавши її "смішною".

Не підтвердили вигадки про сутичку і присутні під час матчу "Україна-Португалія" Мирон Маркевич та Олег Блохін. Сам Григорій Суркіс, натомість, коментувати цю інформацію взагалі відмовився.

Українські Національні Новини

Спорт