vsim-vse-pokh-orki-nevdovoleni-stavlennyam-komanduvannya-do-svoyikh-vbitikh-rozvidka

"Всім все пох…": орки невдоволені ставленням командування до своїх вбитих - розвідка

 • 346932 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони оприлюднило чергове перехоплення, на якому окупанти обговорюють стан справ в армії рф та ставлення там до своїх вбитих, пише УНН.

Деталі

Так, російські військовослужбовці обговорюють ситуацію в частині та ставлення до вбитих з боку своїх командирів. Основні оцінки, які дають поточним подіям: "всім все по х…" і "бардак".

За словами рашистів, їхні офіцери відверто демонструють зневагу до вбитих і їхніх родичів:

"Ніяких прощань, нічого. Сьогодні офіцери зайшли сюди, рибалку обговорюють. Розумієш взагалі всім насрати. Командир каже: "А, що я, каже, поїду до дружини його і що скажу, ось я його на війну відправив, а ви тут труп зустрічайте". Ти хто за посадою, придурок?" -розповідає один з рашистських солдатів.

На фоні великої кількості вбитих, офіцери приділяють увагу виключно зав’язкам на берцях та смітникам, ниють один одному окупанти.

"Першого пацана поховали, командир частини навіть туди не поїхав. Замполіти проводжали його і все. Нічого він не каже, ходить посміхається, перевіряє шнурки не заправлені у берці. Вони за інше переживають, щоб сміття не лежало у смітнику, щоб бардюрчик був пофарбований", - розповідає один з участників розмови.

Далі росіяни обговорюють можливість відмови від підписання контракту та подальшої участі у війні. Роблять висновок, що негативних наслідків це не повинно мати через велику кількість таких "відмовників" навіть серед вищих офіцерів.

"Ніхто нічого не скаже. Скільки там відмовників. Комдив повинен сказати і Попов (перший заступник командира 150 МСД полковник В. В. Попов), який відмовився", - каже окупант.

Тож у ГУР дійшли висновку, що росіяни ставляться до своїх вбитих виключно як до "витратного матеріалу". А відомий вислів маршала Жукова "баби ще понароджують" і досі залишається актуальним, певні розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб змусити наступати на Україну: російські офіцери почали розстрілювати своїх солдат - перехоплення СБУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП