vstup-2022-minosviti-nazvalo-golovnoyu-pereshkodoyu-dlya-multitestu-povitryanu-trivogu

Вступ-2022: Міносвіти назвало головною перешкодою для мультитесту повітряну тривогу

 • 191129 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. В Україні впродовж основної сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) найголовнішою перешкодою була повітряна тривога. Під час сирен в багатьох містах тест переривався. Про це повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Найголовніша перешкода та найголовніші труднощі - це повітряні тривоги, які звучали під час проведення національного мультипредметного тесту, але під час цих повітряних тривог в багатьох містах національний мультипредметний тест переривався. Учасники тестування - як і діти, так і ментори - були в укриттях», - розповів Вітренко.

Деталі

Він повідомив, що у багатьох містах України центри тестування були вже облаштовані в укриттях, і тому там навіть за умови повітряної тривоги тестування не переривалося.

Доповнення

Основна сесія НМТ тривала з 22 липня до 4 серпня, результати отримали 187 тис. 345 учасників. Оцінювання відбувалося в понад 250 населених пунктах України і в більш ніж 40 містах Європи. Під час основної сесії понад 19 тис. українців склали тест за кордоном.

1 серпня для українських абітурієнтів розпочався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Українські Національні Новини

Суспільство