vstupayuchi-na-tretye-vische-radikal-ribalka-ledve-zdav-angliysku-i-sche-girshe-proftestuvannya

Вступаючи на третє вище, радикал Рибалка ледве здав англійську і ще гірше - профтестування

 • 10224 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка отримав третю вищу освіту. Про це радикал написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Вік живи - вік учись! Все життя прагнув розвиватися і вдосконалюватися. Отримав третю вищу освіту. Захистив дипломну на тему кредитних ризиків в банківській системі", - повідомив він.

При цьому, Рибалка не уточнив назву своєї третьої Альма-матер.

Однак, аналіз протоколів засідання Приймальної комісії за 2017 рік свідчить про те, що третю вищу освіту Рибалка, швидше за все, отримував в ДВНЗ "Університет банківської справи", на факультеті "Фінанси, банківська справа і страхування".

Навчання зайняло у радикала всього 1 рік і 4 місяці. І обійшлося йому мінімум в 22 тис. грн.

Згідно з даними vstup.info, абітурієнти, які бажають навчатися на вищезгаданому факультеті, для зарахування на факультет мали набрати мінімум 52 балів за професійне тестування, і не менше ніж 52 балів з англійської мови.

Загальна кількість балів, яку може отримати абітурієнт, по кожному з випробувань, становить 200.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти підрахували вартість колекції VIP-годин радикала Рибалки

Дані протоколу засідання Приймальної комісії за 2017 рік свідчить про те, що Рибалка насилу став студентом вишу. Радикал здав іноземну мову всього на 76 балів. А за професійне тестування він отримав і того менше - 66 балів. У перекладі на зрозумілу для більшості систему оцінювання, знання Рибалки при вступі до ВНЗ оцінили приблизно на "трієчку".

При цьому, низький рівень знання англійської мови не заважає політику регулярно відвідувати США, і звітувати перед українськими виборцями про ведення з американськими сенаторами різних нібито важливих розмов про Україну.

Нагадаємо, що за організацію свого вересневого візиту в Штати Рибалка заплатив 30 тис. доларів лобістській компанії. За ці кошти компанія знайшла сенаторів, які були згодні зустрітися з українським нардепом.

Раніше УНН повідомляв про візити С.Рибалки в США. До цього часу редакція так і не отримала відповіді на інформаційний запит в ВРУ з приводу причин візиту нардепа за океан, а також з приводу фінансування цієї поїздки.

Уточнимо, що з публічних повідомлень С.Рибалка про візит в США (опублікованих на сторінці політика в Facebook), мета його поїздки так і залишилася незрозумілою.

З американських фото нардепа слідує, що крім зустрічей з вашингтонськими політиками, в США він годував білок в парку, обідав в кафе "де їдять прості американці", а також йому почистили чоботи в The Capitol Hill Club.

Також відзначимо, С.Рибалку вважають найбільшим популістом фінкомітету ВРУ.

Українські Національні Новини

Політика