vtik-z-mariupolya-do-rosiyi-ogolosili-pidozru-kolishnomu-prikordonniku

Втік з Маріуполя до росії: оголосили підозру колишньому прикордоннику

 • 82909 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Держбюро розслідувань повідомило про підозру колишньому українському прикордоннику, який втік з Маріуполя до рф після початку повномасштабного вторгнення та хвалився, що отримає російський паспорт. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

Цитата

"Нещодавно ДБР повідомило про підозру у дезертирстві колишньому українському прикордоннику, який після початку повномасштабного вторгнення рф до України не тільки втік до країни-агресора, а й хвалився, що отримає російський паспорт", - ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними ДБР, 19 березня 2022 року головний корабельний старшина одного із прикордонних загонів морської охорони Держприкордонслужби втік з місця служби у Маріуполі. Згодом у соцмережах з’явилося відео, де він розповідав, що перебуває у місті Пенза та вирішує питання щодо отримання російського громадянства.

Працівники ДБР заочно повідомили колишньому прикордоннику про підозру у дезертирстві, здійсненому в умовах воєнного стану. Йому загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо

Правоохоронні органи повідомили про підозру мешканцям так званої "лнр", які почали служити у "народній міліції".

Українські Національні Новини

Війна