vtorgnennya-rf-za-15-godin-bilshe-700-rosiyskikh-materiv-zatelefonuvali-na-garyachu-liniyu-ukrayini-cherez-vidsutnist-zvyazku-iz-sinami

Вторгнення РФ: за 15 годин більше 700 російських матерів зателефонували на гарячу лінію України через відсутність зв'язку із синами

 • 339333 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. За 15 годин з моменту запуску гарячої лінії "Повернись живим з України" надійшло понад 700 дзвінків від російських матерів, які не можуть зв'язатися зі своїми синами. Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, пише УНН.

Цитата

З моменту запуску гарячої лінії для російських жінок "Повернись живим з України" пройшло всього лише 15 годин. За цей час 5 операторів, дівчата з поліції діалогу Києва, прийняли близько 700 дзвінків від матерів Росії, які в жаху, - вже 4-й день не мають ніякого зв'язку зі своїми синами", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що ще кілька тисяч дзвінків залишилися без відповіді. Геращенко повідомляє, що на даний момент планується збільшити кількість операторів до 10.

"Всі розмови природно записуються і є цінним джерелом розвідінформації", - додав він.

Нагадаємо

24 лютого о 5.00 Збройні Сили Російської Федерації почали обстрілювати військові об'єкти Збройних сил України, а також аеродроми в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці. Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на кордоні з окупованим Кримом. На всій території України ввели воєнний стан.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ірпінь відбили - міський голова

     • 230729 переглядiв