vtrati-rosiyan-na-poli-boyu-schodnya-stanovlyat-blizko-500-lyudey-poranenimi-ta-vbitimi-reznikov

Втрати росіян на полі бою під Бахмутом щодня становлять близько 500 людей пораненими та вбитими - Резніков

 • 803171 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Втрати російських окупантів на полі бою щодня становлять близько 500 осіб, заявив міністр оборони України Олексій Резніков у інтерв'ю BILD, передає УНН.

Цитата

“Росіяни почали цей повільний наступ 6 місяців тому, і ми тримаємо його 6 місяців. Втрати окупантів становлять близько 500 осіб убитими і пораненими щодня”, – зазначає він, говорячи про бої за Бахмут.

Деталі

Відповідаючи на запитання про втрати з української сторони, міністр додав: “Я не буду вам говорити про українські втрати. Це війна, у нас є втрати, є вбиті і поранені, але це значно менше втрат, ніж у росіян. Є різниця між українцями і росіянами. Росіяни використовують тактику м'ясорубки, для них їхні солдати просто гарматне м'ясо. Для нас дороге життя кожного солдата, тому ми намагаємося зберегти його життя”, – сказав він.

Доповнення

Втрати російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 151 370 осіб, 3405 танків, 301 літака, 289 гелікоптерів і сотень одиниць військової техніки, повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула тіла ще 17 полеглих захисників

     • 1095067 переглядiв

    На Сумщині з ночі вже понад 70 "прильотів" - ОВА

     • 2102394 переглядiв

    В Україні стартувала посівна

     • 2986168 переглядiв