vtrati-rosiyi-v-ukrayini-vzhe-yak-v-afganistani-suspilne-nevdovolennya-u-rf-mozhe-rosti-britanska-rozvidka

Втрати росії в Україні вже як в Афганістані, суспільне невдоволення у рф може рости - британська розвідка

 • 118947 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Втрати росії за три місяці війни проти України вже як за дев'ять років в Афганістані через помилки різного роду, через що суспільне невдоволення у рф може рости, повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у щоденному звіті на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

"За перші три місяці своєї "спеціальної військової операції" росія, ймовірно, зазнала такої ж кількості загиблих, як і Радянський Союз під час дев'ятирічної війни в Афганістані", - йдеться у повідомленні.

У британській розвідці оцінюють, що "поєднання поганої тактики на малих висотах, обмеженого прикриття з повітря, відсутності гнучкості та командного підходу, який готовий посилювати невдачі та повторювати помилки, призвели до такого високого рівня втрат, який продовжує зростати під час наступу на Донбасі".

"Російська громадськість у минулому виявляла чутливість до втрат, понесених під час воєн на вибір. У міру зростання кількості жертв в Україні вони ставатимуть дедалі очевиднішими, а суспільне невдоволення війною і бажання її озвучити можуть зрости", - додали у Міноборони Великої Британії.

Доповнення

За даними британської розвідки, рф прикриває "значні проблеми" з ресурсами в Україні "кадирівцями".

Українські Національні Новини

Суспільство