vvazhaiu-tse-pravylnym-krokom-solskyi-prokomentuvav-svoiu-zaiavu-pro-vidstavku

"Вважаю це правильним кроком": Сольський прокоментував свою заяву про відставку

 • 18802 переглядiв

Міністр аграрної політики Микола Сольський, який подав у відставку через підозру у захопленні землі, заявив, що готовий продовжувати керувати міністерством, якщо Верховна Рада не підтримає його відставку.

Міністр аграрної політики Микола Сольський, який подав у відставку на тлі оголошеної йому підозри, заявив, що готовий продовжити роботу, якщо Рада не підтримає його звільнення. Про це пише УНН з посиланням на Мінагро, яке поширило заяву Сольського. 

Деталі 

Сольський заявив, що вважає своє рішення правильним і готовий піти з посади. Проте, якщо у ВР не підтримають його заяву - він готовий продовжити очолювати міністерство. 

Так, я написав заяву про відставку з поста Міністра. В такій ситуації вважаю це правильним кроком. Вирішить Верховна Рада прийняти мою відставку, буду вдячний за таке рішення, вирішить, що я маю працювати далі - продовжу працювати

- заявив Микола Сольський. 

Контекст 

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що до ВР надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посади міністра аграрної політики та продовольства України.

Нагадаємо

Сьогодні Вищий антикорупційний суд після оголошеної напередодні перерви повернувся до розгляду обрання запобіжного заходу міністру аграрної політики та продовольства України Миколі Сольському, якого підозрюють у заволодінні державною землею.

Вчора суд не зміг обрати запобіжний захід Сольському, відклавши розгляд справи.

23 квітня Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень

Як повідомляло джерело УНН, ідеться про Миколу Сольського, який нині обіймає посаду міністра аграрної політики та продовольства України.