vyrobnyk-zrk-iris-t-obitsiaie-nevdovzi-peredaty-ukraini-shche-odnu-systemu-ppo

Виробник ЗРК IRIS-T обіцяє невдовзі передати Україні ще одну систему ППО

 • 28644 переглядiв

Німецька компанія Diehl Defense надасть Україні ще одну систему протиракетної оборони IRIS-T для посилення протиповітряної оборони, на додаток до трьох вже поставлених систем. Попередньо новий комплекс прибуде за кілька тижнів.

Німецька компанія Diehl Defence, яка виробляє системи протиповітряної оборони, передасть Україні ще одну протиракетну систему IRIS-T для підсилення ППО. Про це заявив керівник збройової компанії Diehl Defence Гельмут Раух, який наразі перебуває в Києві із віцеканцлером Німеччини Робертом Хабеком, передає BILD, пише УНН.

Деталі 

Під час відповіді на запитання журналістів вони зазначили важливість підтримки України у майбутньому та повідомили про постачання нового комплексу IRIS-T.

Три наші системи вже перебувають в Україні і ще більше буде поставлено цього року. Наступна — лише за кілька тижнів

- зазначив Гельмут Раух

Довідково

Зенітна система IRIS-T може збивати літаки, броньовані гелікоптери, крилаті ракети, безпілотники. Основний виробник та продавець цих систем — німецька військова компанія Diehl.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський оголосив, що Німеччина надасть Україні додаткову систему протиповітряної оборони Patriot, а також ведеться робота над отриманням від Німеччини додаткової системи IRIS-T і ракет для існуючих систем ППО.

Популярні

Новини по темі