vzhe-pochalas-realizatsiya-dopomogi-zvilnenim-z-polonu-zelenskiy

Вже почалась реалізація допомоги звільненим з полону, — Зеленський

 • 174518 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що вже почалась реалізація плану допомоги кожному з тих, хто був звільнений з полону нещодавно. Про це інформує УНН. 

Цитата

"Вже почалась реалізація плану допомоги кожному з тих, хто був звільнений з полону нещодавно. Вони отримують першочергові елементи допомоги. Передусім це медична підтримка – усім їм потрібне відновлення після того, через що їм довелося пройти в полоні", — сказав Президент.

Деталі

Як зазначив Зеленський, ця робота на контролі в омбудсмена, у представників Офісу, у розвідки, Міністерства внутрішніх справ, СБУ, Міністерства охорони здоров’я та командування Медичних сил. Також Глава вкотре зазначив, що Україна пам'ятає про кожного полоненого у російському полоні.

"І ми поширимо відповідні заходи, які детально напрацьовуються зараз, на всіх наших людей, яких ми звільняємо з полону окупантів. Ще раз підкреслю: ми пам’ятаємо про всіх наших людей і намагаємося звільнити кожного й кожну з полону, про жодного українця не забули", — підкреслив Президент.

Нагадаємо

21 вересня Україна повернула з російського полону 215 захисників, серед них п'ятеро командирів полку "Азов".

Українські Національні Новини

Політика