whatsapp-virishiv-vidklasti-onovlennya-koristuvatskoyi-ugodi-pislya-kritiki-na-svoyu-adresu

WhatsApp вирішив відкласти оновлення користувацької угоди після критики на свою адресу

 • 23023 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. WhatsApp вирішив відкласти оновлення політики конфіденційності після критики з боку користувачів, пише УНН.

"Ми переносимо дату, коли людям буде запропоновано переглянути і прийняти умови. Ніхто не буде заблокований або видалений 8 лютого", - повідомили в WhatsApp.

У компанії заявили, що повне оновлення відкладено до 15 травня. До цього дня у користувачів є час вивчити і прийняти нову політику, після чого зміни вступлять в силу. Якщо ж користувач на той час цього не зробить, то додаток стане для нього недоступним.

Нагадаємо, що додаток зіткнувся з критикою з боку користувачів і масовим переходом на інші платформи після того, як було оновлено угоду користувача і з'явилася інформація, що додаток буде ділиться інформацією про користувачів з Facebook, якому належить.

У WhatsApp запевнили, що ніяких порушень конфіденційності нова угода не несе і навіть опублікували докладне роз'яснення з тим, до чого Facebook доступу не отримає.

  • Ні WhatsApp, ні Facebook не можуть переглянути листування або прослухати дзвінки
  • WhatsApp не зберігає журнали дзвінків і повідомлень
  • Ні WhatsApp, ні Facebook не можуть переглянути ваше місце розташування
  • WhatsApp не ділиться вашими контактами з Facebook
  • Вміст груп доступний тільки їх учасникам

Як зазначається, втечі користувачів це все ж не зупинило. У Telegram заявили, що кількість їх користувачів за кілька діб зросла на 25 млн чоловік.

Українські Національні Новини

Суспільство