wizzair-zaproponuvav-ukrayintsyam-novu-portsiyu-bezkoshtovnikh-kvitkiv-na-reysi-yevropoyu

WizzAir запропонував українцям нову порцію безкоштовних квитків на рейси Європою

 • 389836 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Угорський лоукостер WizzAir знову надає можливість українцям отримати безкоштовні квитки на рейси Європою, повідомляє УНН з посиланням на сайт компанії.

Цього разу компанія виділила 100 тисяч квитків. Бронювання квитків вже відкрите та триватиме по 8 грудня. Українці зможуть забронювати рейси на понад 800 напрямків за умови наявності закордонного паспорта і міжнародного сертифіката вакцинації від COVID-19. Доступні напрямки включатимуть польоти з/в Європу, Сполучене Королівство та Грузію.

Квитки відкриті на рейси, що будуть здійснюватися у період з 15 вересня по 8 грудня (включно) 2022 року.

Під час бронювання система проситиме ввести номер банківської карти – у компанії заспокоюють - це технічна вимога системи бронювання і якщо вартість квита становить 0 євро, то жодних коштів система не списуватиме.

При бронюванні квитків обов’язково слід ввести номер дійсного закордонного паспорту громадянина України. Так само і пошук безкоштовних квитків можливо здійснити після введення номер паспорту на сайті перевізника.

Безкоштовний тариф включає 1 одиницю ручної поклажі. Інший багаж можна сплатити до або після бронювання за стандартними тарифами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росію відновлює польоти "дочка" Wizz Air з ОАЕ: виправдовується "попитом пасажирів"

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу