ya-ne-vpevneniy-scho-bud-khto-inshiy-na-posadi-ministra-oboroni-zabezpechiv-bi-bilsh-shvidke-postachannya-zbroyi-nardep-zadorozhniy-pro-reznikova

"Я не впевнений, що будь-хто інший на посаді міністра оборони забезпечив би більш швидке постачання зброї" - нардеп Задорожній про Резнікова

 • 1848753 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков ефективно працює на своїй посаді і не факт, що хтось інший працював би краще. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат зі “Слуги народу” Микола Задорожній.

Цитата

“Відповідаючи на питання - варто чи не варто звільняти Резнікова - з точки зору цих харчових скандалів підстави є, і він, як відповідальна людина, теж про це говорив. Мовляв, якщо Президент вважає за потрібне звільнити посаду, то він за неї триматися не буде.

З іншого боку – у нас постійно оновлюються і збільшуються постачання західної зброї і я не впевнений, що будь-хто інший, хто був на посаді міністра оборони, забезпечив би більш швидке постачання зброї. Тож вважаю, що міністр досить ефективно працює на своїй посаді”, - повідомив Задорожній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Він на своєму місці”: користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Резнікова

Нардеп наголосив, що зі скандалами навколо Міністерства оборони, які пов’язані з харчовим забезпеченням, треба розбиратися дуже детально, а на це потрібен певний час.

“Крім скандалів, в яких треба більш детально розібратися, є підстави вважати, що там багато надуманого, але й спровокованого певними фактами. Тобто треба більш детально розібратися, враховуючи, що це інформація з обмеженим доступом, тому саме правоохоронні органи мають надати всі висновки.

Я досить часто спілкуюся із військовими і за цей рік, крім першого місяця після вторгнення, я не чув зауважень щодо харчування, якості і кількості харчування. Коли ми передаємо військовим різні потреби, то якраз просять продукти харчування не везти, бо вони забезпечені ними повністю”, - додав Задорожній.

Нагадаємо

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що анонсованих раніше кадрових змін у Міністерстві оборони України цього тижня не буде.

Нардеп від “Слуги народу” Мар’яна Безугла пояснила, що таке рішення обумовлено тим, що відставка Олексія Резнікова “несе ризики для системи”.

Українські Національні Новини

Політика