ya-rozpovim-scho-take-drama-kuleba-rizko-vidreaguvav-na-zayavi-prezidenta-bolgariyi-pro-rosiyskiy-krim

Я розповім, що таке драма: Кулеба різко відреагував на заяви президента Болгарії про "російський" Крим

 • 36046 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Наніс удар дружнім українсько-болгарським відносинам і підіграв російській пропаганді. Так міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на заяву президента Болгарії Румена Радєва, який назвав анексований Крим "російським", передає УНН.

Цитата

"Я розповім Румену Радеву, що таке драма: це якби Росія напала на Болгарію, відхопила шматок території і вбила тисячі людей. Своїми необачними висловами він наніс удар дружнім українсько-болгарським відносинам, підставив Болгарію під критику ЄС і підіграв російській пропаганді", - написав Кулеба у Twitter.

Додамо

Президент Болгарії Румен Радєв у відповідь на запитання журналістів повторно прокоментував свою позицію щодо Криму — анексія — порушення, але півострів на даний момент — “російський”.

Нагадаємо

Чинний президент Болгарії Румен Радєв 18 листопада на дебатах зі своїм головним суперником на посаді президента Анастасом Герджиковим сказав, що вважає Крим “територією Росії”. Також президент назвав санкції проти Росії неефективними.

Як повідомляв УНН, 19 листопада до Міністерства закордонних справ України у п’ятницю було запрошено посла Болгарії в Києві Костадіна Коджабашева у зв’язку з висловлюваннями президента Болгарії Румена Радева.

Українські Національні Новини

Політика